Szakálné Szabó Veronika - Oktató / Budapest

Szakálné Szabó Veronika - Tanfolyam oktató

2006-ban végeztem el a Kéz-és lábápoló, műkörömépítő OKJ-s alapképzést Békéscsabán, ahol jelenleg is élek a családommal.

2007 februárjában kezdtem el szalonban dolgozni. Mindig is fontosnak tartottam a fejlődést. Azt, hogy a maximumot tudjam nyújtani a vendégeimnek, ezért kezdő korom óta folyamatosan képzem magam a mai napig.
Imádom a szalonmunkát, de egy idő után úgy éreztem, hogy ki kell próbálnom magam a versenyzés világában. 2009-ben részt vettem életem első versenyén, ahol második helyezést értem el. Az ezt követő években volt pár dobogó közeli és három második helyezésem.
Úgy alakult az életem, hogy a versenyzéssel komolyabban a kisfiam születése után kezdtem foglalkozni. Fekete Zsuzsanna segítségével a rengeteg tréning meghozta gyümölcsét, és 2016-ban porcelán kategóriában magyar bajnoki címet szereztem. Erre az eredményemre vagyok a legbüszkébb.
2017-ben a Kézműves kupán is a dobogó legfelső fokára állhattam. Ebben az évben várandós lettem a kislányommal, emiatt abbahagytam a versenyzést, de új célt tűztem ki magamnak. Ki szerettem volna próbálni magam az oktatás terén.
2019-ben részt vettem a Crystal Nails Nemzetközi oktatói tréningjén, ahol rengeteg hasznos dolgot tanultam az oktatásról.
Ebben az évben részt vettem a Körömtáborban, ahol 4 kategóriából mester címet szereztem.
2019-ben tartottam csoportos képzéseket, technikai és díszítő témakörben is. Kiderült számomra, hogy nagyon szeretek oktatni. A 14 év szalonmunka tapasztalatát, és a továbbképzéseken szerzett tudásomat szeretném átadni a tanulóimnak. Fontosnak tartom, hogy segítsem a tanulókat a fejlődésben, inspiráljam őket szakmaszeretetemmel, pozitív hozzáállásommal.
Szakmai pályafutásom szorosan kötődik a Crystal Nails nevéhez, hiszen nagyon sok továbbképzésen vettem részt az elmúlt 14 évben, és rengeteg segítséget kaptam az oktatóimtól, amiért nagyon hálás vagyok.
Nagy örömömre 2020-ban felkérést kaptam a Crystal Nails-től és ősztől a Crystal Nails oktatói csapatát erősítem.

Versenyeredményeim:
2009. Körömpalota 2. hely épített porcelán kategória
2011. Crystal Nails verseny Békéscsaba 5.hely
2015. Magic Nails kupa 2. hely épített porcelán kategória
2016. Magic Nails kupa 2. hely épített porcelán kategória
2016. Körmösnap Szalonköröm építő verseny 2. hely
2016. Körmös Nagydíj 4. hely épített porcelán kategória
2016. Moszi Hungarian Open Europe Cup 1. hely épített porcelán haladó kategória
2017. Kézműves Kupa 1. hely épített porcelán kategória

Szakálné Szabó Veronika képzései: