Skribanekné Gulybán Emese - Oktató / Székesfehérvár

Skribanekné Gulybán Emese - Tanfolyam oktató

Skribanekné Gulybán Emese Olimpiai Bronzérmes London, Kétszeres CN mester, OKJ Műkörömépítő Szakoktató; A CRYSTAL NAILS termékeinek kizárólagos miskolci forgalmazója, a Miskolci Crystal Nails Elite KörmösAkadémia vezetője.

Skribanekné Gulybán Emese vagyok, Miskolcon születtem, és élek is azóta.
Középiskolai tanulmányaimat 1990-ben fejeztem be, pénzügyi előadó, képesített könyvelőként. Már akkor is tudtam, hogy nem ez vonz igazán. Férjemmel mindig is vállalkozó típusúak voltunk, sok mindent kipróbáltunk, majd az egyik vállalkozásunk megszűnésekor az anyukám "beíratott" egy kéz és lábápoló, műkörömépítő tanfolyamra. Így lettem 2004-ben kézápoló, műkörömépítő szakember.
Azonnal a szakma szerelmese lettem, és folyamatosan jártam szakmai továbbképzésekre. Miskolcon először díszítettem színes zselével, amit sokan szerettek volna megtanulni, talán ennek is köszönhető , hogy 2007-ben a Budapesti Ipartestületi Szakközépiskola tanulója lettem, és 2007.szeptember 1.-én Kézápoló, Műkörömépítő Szakoktatói Szakvizsga Bizonyítványt szereztem.
Most már nyugodt szívvel segíthettem, taníthattam kolléganőimet, és persze segítettem nekik az anyagok beszerzésében. Akkoriban az anyagok még nem voltak mindenhol elérhetőek, de kihasználva azt, hogy minden hétvégén más okból is mennem kellet a fővárosba, szívességből elhoztam az anyagokat, eszközöket az általam tanított kolléganőknek is.
Ez tűnt fel a Crystal Nails üzletében, és egyhamar a cég viszonteladója lettem.
Napjainkra Miskolc sétálóutcáján létrehoztuk az egyetlen és legnagyobb Crystal Nails alapanyag és díszítő Kellék Szaküzletét.
A szolgáltatói munkámat, és az oktatást természetesen nem hagytam abba, élveztem, élvezem azóta is minden percét. Rendszeresen veszek részt továbbképzéseken, így 2007-ben elvégeztem a Körmös diplomát, 2008-ban a Körömtáborban Technikus, majd 2009-ben és 2011-ben Mester fokozatot értem el.
Borsod megye egyik elismert szakembereként rendszeresen veszek részt Szakmai Vizsgákon Kamarai küldöttként, tartok szakmai rendezvényeket, zsűrizek .. és teszek meg mindent a Szakmáért
Kolléganőimet erősítve rendszeresen modellkedtem Műkörömépítő Versenyeken, miközben "megcsapott a verseny szele"
Ennek eredményeképpen 2012-ben életem első nemzetközi versenyén, Londonban, divizió I. Stiletto kategóriában 4.(egy ponttal csúsztam le a dobogóról), Divizió I. Épített Porcelán kategóriában (a másodikkal azonos pontszámmal holtversenyben) 3. helyezést értem el.
Mindeközben 2008-tól a Crystal Nails Frenchise partenereként megalakítottam, és azóta is sikeresen működtetem OKJ-s Felnőttképzési Iskolánkat Miskolcon, immár több száz jelentkezőt juttatva ezen gyönyörű szakmához!!
Az iskola sikeres koordinálása érdekékében 2010-ben Jegyzői képesítést szereztem, Szakmai Vizsgáinkon NSZFI Ellenőrzés alkalmával kétszer is kiváló minősítést értünk el!
Rendszeresen kérnek fel újságok különböző szakmai cikkek írására, amit szívesen teljesítek!
Az életem a szakma, aki ismer tudja, hogy az ereiben Crystal-vér folyik!