Díszítő továbbképzések

Nagykanizsa - Marine Style, avagy látványos, nyári Royal Gel és aquarell díszítések tengerész stílusban

Oktató: Machon Melinda (Miss Nails & Face International 2013 Bronzérmese, Magyar Kupa 2013 Ezüstérmese)

 

Ugye már a Te vendégeid is nagyon várják a nyarat? Hogy szikrázó napsütésben sétálgathassanak a tenger, vagy éppen egy csodálatos tó partján. Ha még a klasszikus divatot is kedvelik és virágok helyett valami újra vágynak, akkor kápráztasd el őket Melinda Royal Gel és aquarell kombinációjával készülő díszítéseivel: ez az igazán örökérvényű, tengerész mintákból – matróz ruha, vasmacska, hajó kötél – álló kompozíció a nyár beköszöntével igazi sláger lesz.

A fixálásmentes, egy rétegben is tökéletesen fedő Royal Gel-ekkel és aquarell krémfestékekkel A látványos és gyorsan elkészíthető, igazán egyedi Marine Style díszítésekkel Te is meglepheted nyaralás előtt álló vendégeid.


Elsajátítható ismeretek

Különféle alapok, osztott alapozás, határozott vonalak, arányos tagolás, kompozíció, árnyékolás, kontúrozás.


Mit kell hozni a tanfolyamra?

Hozd magaddal meglévő anyagaid, eszközeid!

Mi biztosítjuk:

Royal Gel-ek, papírtörlő, asztali lámpa, UV lámpa.

A hiányzó anyagokat megvásárolhatod a helyszínen.


A tanfolyamra javasolt anyagok:

díszítő tip (natúr), buffer, 0-s Long vagy Short ecset, bármilyen zselés ecset (alap festéséhez), bármilyen vékonyabb ecset aquarellhez, Mega White Film Gel, Twixi vagy Barbara vagy P-s ecset, R1-es piros, R6-os fehér, R7-es fekete, R23-as sárga, R41-es kék, R49-es arany Royal Gel, sötétbarna aquarell krémfestékek, Top Shine.