Díszítő továbbképzések

Szeged - Színes zselés virágok (Flowers I.) díszítő - szalonhosszra hangolt, lenyűgözően szép virágokkal

Oktató: Sebestyén Ági

Ezen a tanfolyamon Ági a világ legcsodálatosabb virágok világába kalauzol el téged, majd megmutatja , hogy fesd meg őket Royal Gel-ekkel és az új Art Gel festőzselékkel. Nemzetközileg is elismert és közkedvelt díszítő oktatónk igazán élethű, aprólékos és álomszép virágok festését mutatja meg neked, mindezt szalonhosszra hangolva. Ági kombinált technikájával látványos és igazán élethű virágminták készíthetők. A díszítéseit Ági mindig az aktuális divatnak megfelelő fixálásmentes Royal Gel színekből készíti - az öt Art Gel festőzselékből pedig a szivárvány összes színe kikeverhető-, hogy mindig naprakész lehess és újabb csokor virággal várd vendégeidet.

Nehézségi szint: 2


Elsajátítható ismeretek

Royal Gel és Art Gel anyagismeret, színek és minták kombinálása kifejezetten kis tipekre, színek használata, azok kiválasztása, színharmónia kialakítása, színátmenetek készítése kis felületen, vékony vonalak, kontúrozás készítése, árnyékolás technika.

A Trendi-csajos „miniatűr” körmök tanfolyam folytatása.


Mit kell hozni a tanfolyamra?

Hozd magaddal meglévő anyagaid, eszközeid!

A tanfolyamra javasolt anyagok: Kedvenc Royal Gel színeid, Art Gel (pl. fehér és fekete), ONE STEP CrystaLac 0/átlátszó, Matt Top Gel, Xtreme Top Shine, Cleanser, Fehér vagy Rózsaszín belsejű finomító buffer, díszítő tip (Stiletto – fehér), paletta, díszítőtű, Mini 3D ecset, 0 Short ecset, 0 Long ecset, Art Design ecset, narancsos ecsetmosó folyadék, paletta.

Mi biztosítjuk: színes zseléket, asztali lámpa, papírtörlő, UV lámpa.


Oktatás időtartama

1 nap, 09:00-16:00