Díszítő továbbképzések

Pécs - Zselés díszítő alaptanfolyam – frissen végzetteknek és kezdő díszítőknek – minden, amit a zselékről tudni kell a szalonmunkához

Alexa tanfolyamán mindent megtudhatsz a zselékről, amit a szalonmunkádhoz tudni kell. A lehető legalaposabban megismered a Royal Gel-eket, azok tulajdonságait és különböző felhasználási módját, úgymint színátmenetek készítése, felületen való alkalmazása, Royal zselés díszítések készítése. Illetve azt is megtudod, hogyan gyorsíthatod fel vele szalonmunkád. Megismerkedünk az Art Gel-lel; elsajátítjuk a zselés festés alapjait. Megtanuljuk a vékony vonalak, a színelmosás, One Move technika, illetve a színkeverés alapjait.

A zselés díszítések mellett néhány lépésből álló, könnyen elsajátítható és mindennapi munkába beépíthető szalondíszítéseket is tanulunk. Elsajátítjuk a transzferfólia és a Foil Gel helyes használatát, emellett készítünk domború hatású Chro°Me CrystaLac díszítést, valamint díszítünk Crystal sellőporokkal és Sugar effekt technikával.

Nehézségi szint: 1


Elsajátítható ismeretek

Minden, amit a Royal Gel-ekről, színes zselékről és Art Gel-ekről tudni kell, tulajdonságaik és felhasználási módjuk, színátmenetek készítése, díszítési lehetőségeik, vékony vonalak festése, színelmosás technikája, színkeverés és One Move technika alapjai, domború hatású ChroMe CrystaLac díszítések, Crystal sellőporok és Sugar effekt technika fortélyai, transzferfólia és Foil Gel helyes használata
 


Mit kell hozni a tanfolyamra?

Hozd magaddal meglévő anyagaid, eszközeid!

A tanfolyamra javasolt anyagok listája:

díszítő tip (Stiletto – fehér), gyurmaragasztó, finommattító buffer, körömcsipesz, reszelő, alaphoz: OS64 vagy 1S16 vagy F2 vagy F3 ONE STEP CrystaLac vagy az R80 vagy R81 Royal Gel, kedvenc Chro°Me CrystaLac színed, Chro°Me Top, kedvenc színes zselé színeid, kedvenc Royal Gel színeid, fehér Art Gel, 0 Long ecset vagy 0 Short ecset, Nero Merlo 0 vagy Nero Merlo I. vagy Mini 3D vagy 3D ecset (zseléhez), 3 Gel vagy One Move II+ vagy One Moee III+ ecset (zseléhez), Art Design vagy Barbara I. ecset, díszítőtű, kedvenc fényzseléd (pl. Xtreme Top Shine), Cleanser, szálmentes törlő, puha szőrű kefe, Foil Gel transzferfóliazselé, Xtreme transzferfóliák, kedvenc Crystal sellőporaid, kedvenc NailArt Baroque Sticker matricáid.

Mi biztosítjuk: Royal Gel-ek, színes zselék, UV lámpa, asztali lámpa, papírtörlő.

A hiányzó anyagokat megvásárolhatod a helyszínen.

 

 


Oktatás időtartama

9:00-16:00