Elite Körmösakadémia - Pedikűr tanfolyamok - Pécs

Elite Körmösakadémia - Pedikűr tanfolyamok

Professzionális gépi pedikűr

Oktató: Kolman Erika

A pedikűrös feladata az esztétikai ápoláson túl a láb speciális elváltozásainak kezelése. Kézi szerszámokkal sok munkafolyamat elvégezhető, de a kezeléseket hatékonyabbá, tartóssá gépi vagy kombinált kezeléssel tehetjük. A képzésen elsajátíthatjuk a gépek biztonságos megválasztását, alkalmazását, használatát,...

Kézreflexológia továbbképzés

Oktató: Kolman Mária

Régi igényt elégítünk ki tanfolyamunk elindításával. Most a láb reflexológián túl a kézápolók is részletesen megismerhetik a tenyérmasszázs, kézmasszázs rejtelmeit. Önálló tematikával az elméleti és a gyakorlati ismeretek birtokában alkalmazható a szolgáltatással a felüdülést hozó masszázs.

Új! CSAK EGYSZERI ALKALOM! „Kéz- és láb összhangja” – gyors és egyszerű díszítési lehetőségek, többek között CrystaLac-kokkal és körömlakkokkal, nemcsak pedikűrösöknek

Oktató: Mikó Krisztina

Nemcsak a kézápolásban fontos, hogy egy jó szakember tudjon gyors és egyszerű díszítéseket készíteni vendégeinek. Napjainkban egyre nagyobb az igény az ápolt lábakra – főleg nyáron: a nyitott lábbelik, papucsok, szandálok „idején” központi szerepet kapnak a szép lábak.

Diabéteszes lábápolás Crystal SPA anyagokkal

Oktató: Kolman Erika

A diabéteszes láb szindrómája sok pedikűrösben kelt félelmet. A tanfolyamon megtanulod, hogyan ismerheted fel a kezdetleges bőrtüneteket és elváltozásokat, illetve a későbbi szövődményeket.

Díszítési lehetőségek lábon műköröm alapanyaggal

Oktató: Marnitzné Gál Enikő

Ez a továbbképzés azoknak a szakembereknek nyújt segítséget, akik kizárólag pedikűrrel foglalkoznak, és extra szolgáltatást szeretnének nyújtani vendégeiknek, mellyel plusz kereseti lehetőséghez juthatnak.

Ingyenes félnapos workshop - A hivatalos Crystal SPA technika lépésről-lépésre

Oktató: Dr. Veresné Szuda Katica

Ingyenes SPA workshop a többszörös pedikűr bajnokunkkal, Dr. Veresné Szuda Katalinnal.

Ismerkedés a talpreflexológiával

Oktató: Kolman Mária

Reflexológiával a lábfej felső – belső – külső oldalán továbbá a talpon lévő reflexzónákra hatunk. Célja a szervezet ellazulása, a közérzet javítása.

Gyorsabb, pontosabb, hatékonyabb: A késes pedikűr

Oktató: Kolman Erika

A pedikűreszközök bemutatása, jellemzőik és gyakorlati felhasználásuk lehetőségeinek ismertetése.