Pedikűrös képzések kezdőknek

Szeged - Késes pedikűr technikai képzés

Érdekel a pedikűrös szakma? Megtanulnád a lábápolás alapjait és a körmök díszítésének géllakk technikáját? Ha már gyakorló kézápoló és műkörömépítő vagy és szeretnél fejlődni, bővíteni a szolgáltatásaid körét, akkor is várunk! Tanuld meg nálunk a késes pedikűr technikát. Felszerelt szaktermeinkben, gyakorlat központú oktatásainkon minőségi alapanyagokkal és eszközökkel.

Elsajátítható ismeretek

Szakmai elmélet, anyagismeret. Élettani ismeretek: a láb anatómiája, elváltozásai, bőr és köröm anatómiája élettana, elváltozásai. Tisztítási és fertőtlenítési eljárások alkalmazása. Állapotfelmérés kezelési terv készítése. A pedikűrös kések megismerése, használatuk szabályai, tárolásuk és karbantartásuk. Kézi pedikűr gyakorlás: köröm kezelés, bőrkeményedés és tyúkszem eltávolítás, körmök díszítése lakkal és géllakkal. Köröm- és bőrápolási technológiák


A szaktermekben biztosított anyagok és eszközök: eszközfertőtlenítők, bőrfertőtlenítők, fertőtlenítő szappan, masszázskrém, UV és asztali lámpa, papírtörlő, géllakk oldó, lakklemosó, paraffingép, bőrradír, japán manikűrkészlet, csiszológép. Alap és fedő lakk (vagy 2 in1 alap+fedő), base gel, színes géllakk, Cool Top Gel.

 

 


Mit kell hozni a tanfolyamra?


Pedikűr készlet: körömcsípő, körömkaparó, szemző, véső, körlencse, ovális lencse, kis tyúkszemkés, tyúkszemkés, talpkés, sarokkés, bőrvágó olló, körömreszelő.

Oktatási helyszínek és időpontok


Szeged

Érdeklődés / jelentkezés: telefonon a +36 20/340-6258 számon.

2024 január


Késes pedikűr technikai képzés

Képzés kezdete: 2024-01-19 - 12:30
Képzés helyszíne: 6724 Szeged, Kossuth Lajos sugárút 55.
Képzés díja: 269 000 Ft
Érdeklődöm