Aktuális Újbudai képzéseink és tanfolyamaink

Legközelebbi tanfolyamok:

Képzőintézmény adatai


Crystal Nails Kft.
1085 Budapest, József krt. 44. fszt. 3.
1116 Budapest XI. kerület, Barázda utca 5.
E/2020/000170
Fővárosi Bíróság mint Cégbíróság Cg. 01-09-716148
13047319-4-42
+36 (70) 774 2611
iskola@crystalnails.hu
Az ELITE park a Budafoki út és a Barázda utca találkozásánál egy sarok telken kapott helyet. A kereszteződés előnyeinek köszönhetően a közlekedés tekintetében több alternatívát is kínál a Budafoki út és a kis forgalmú csendes Barázda utca.
Szerémi és a Budafoki utak köztes területe napjainkban jelentős átalakuláson megy keresztül; sőt tágabb kitekintésben is, a Petőfi-hídtól a Savoya Parkig terjedően komoly épített környezeti és infastrukturális fejlődés alatt áll.

Az Elite Park megközelíthetőség és közlekedési infrastruktúra tekintetében ideális helyen van, a Rákóczi vagy a Petőfi hídon keresztül könnyedén elérhető a Belváros. A tömegközlekedést előnyben részesítők a fonódó villamospálya részeként az 1-es villamost, illetve számos buszjáratot (133E busz; 33 busz) választhatnak mind a Belváros, mind a kerület egyéb részeinek megközelítésére.
A 4-es metró, valamint az elővárosi vonatok megállója is könnyedén elérhető.

A kerület kifejezetten bővelkedik felsőoktatási intézményekben, melyek kerékpárral, gyalogosan vagy busszal is könnyen megközelíthetők. A közelben számos szolgáltatás, és több, minden igényt kielégítő bevásárlóközpont is elérhető: az Újbuda Center szinte a szomszédban van, és az Etele Pláza is 5 percre található.

Elite Körmösakadémia Újbuda - Crystal Nails műköröm tanfolyamok

Világbajnok, Olimpiai Bajnok, Európa Bajnok tanárok.
Az Országos Szakmai Tanulóbajnokságokat rendre megnyerő tanulók.


Ha a szakma legjobbja szeretnél lenni, és számít a jó ár,  jó helyen jársz....
Képző intézményünkben  magasan képzett és világot látott szakoktatóval dolgozunk   különböző technikai és díszítő szakmai továbbképzésünk van, folyamatos megújulással. Több új, modern felszerelésű oktatóteremmel rendelkezünk.

 

Műköröm tanfolyam Újbuda - Hírek

MEGJELENT! 2023 NYÁR EXTRA katalógus

A nyári Körmösnapon megjelent KATALÓGUSBAN megtalálod a szezon ütős nyári trendszíneit, vadonatúj alapanyagait és fejlesztéseit.

Tovább

Crystal Nails Elite Körmös Akadémia - körmös szakképzés

Gacs Edina az Éden Hotel 2 show műsorának győztese is az ELITE KÖRMÖS AKADÉMIÁT választotta.

Tovább