Bemutatkozás - Újbuda

Világbajnok, Olimpiai Bajnok, Európa Bajnok tanárok.
Az Országos Szakmai Tanulóbajnokságokat rendre megnyerő tanulók.


Ha a szakma legjobbja szeretnél lenni, és számít a jó ár,  jó helyen jársz....
Képző intézményünkben  magasan képzett és világot látott szakoktatóval dolgozunk   különböző technikai és díszítő szakmai továbbképzésünk van, folyamatos megújulással. Több új, modern felszerelésű oktatóteremmel rendelkezünk.

 

Képzőintézmény adatai

Crystal Nails Kft.
1085 Budapest, József krt. 44. fszt. 3.
1116 Budapest XI. kerület, Barázda utca 5.
E/2020/000170
E/2020/000170
Fővárosi Bíróság mint Cégbíróság Cg. 01-09-716148
13047319-4-42
+36 (70) 774 2611
iskola@crystalnails.hu
Az ELITE park a Budafoki út és a Barázda utca találkozásánál egy sarok telken kapott helyet. A kereszteződés előnyeinek köszönhetően a közlekedés tekintetében több alternatívát is kínál a Budafoki út és a kis forgalmú csendes Barázda utca.
Szerémi és a Budafoki utak köztes területe napjainkban jelentős átalakuláson megy keresztül; sőt tágabb kitekintésben is, a Petőfi-hídtól a Savoya Parkig terjedően komoly épített környezeti és infastrukturális fejlődés alatt áll.

Az Elite Park megközelíthetőség és közlekedési infrastruktúra tekintetében ideális helyen van, a Rákóczi vagy a Petőfi hídon keresztül könnyedén elérhető a Belváros. A tömegközlekedést előnyben részesítők a fonódó villamospálya részeként az 1-es villamost, illetve számos buszjáratot (133E busz; 33 busz) választhatnak mind a Belváros, mind a kerület egyéb részeinek megközelítésére.
A 4-es metró, valamint az elővárosi vonatok megállója is könnyedén elérhető.

A kerület kifejezetten bővelkedik felsőoktatási intézményekben, melyek kerékpárral, gyalogosan vagy busszal is könnyen megközelíthetők. A közelben számos szolgáltatás, és több, minden igényt kielégítő bevásárlóközpont is elérhető: az Újbuda Center szinte a szomszédban van, és az Etele Pláza is 5 percre található.