Almassalma Linda - Oktató / Újbuda

Almassalma Linda - Tanfolyam oktató

Crystal Nails KörmösAkadémia Kézápoló és műkörömépítő Mesteroktató

2007 óta vagyok a szépségszakmában. Első szakmámat érettségi után 2007-ben kozmetikusként szereztem meg, majd az iskola elvégzése után, a két év szakképzés és az ezalatt kozmetikai szalonban eltöltött gyakorlati idő alatt magabiztos tudást szereztem, így a szakvizsgám után rögtön el is helyezkedtem kozmetikusként. Négy évet dolgoztam a szakmában sikerrel, rengeteg gépi technikát arc-és testkezelési módszert is elsajátítottam, melyeket munkám során folyamatosan alkalmaztam is. 2010-ben elvégeztem egy szempilla stylist képzést is, amit szintén nagyon szerettem, így életem része volt a szempilla építés is két évig. Később elkezdtem érdeklődni a műkörmös szakma iránt, úgy éreztem ez a terület áll a legközelebb hozzám. Így lassan de biztosan, a szépségszakma szinte minden irányzatát megtanultam és sikerrel tapasztalatot szereztem bennük, míg eljutottam a műkörmös szakmáig. 
 
2012-ben végeztem el a kézápoló és műkörömépítő alapképzést a Crystal Nails Körmös Akadémián, azóta folyamatosan dolgozom és jelen vagyok a szakmában.
Hamar elsajátítottam a szakma fortélyait, majd 2016-ban megnyitottam saját kis szalonomat egy kolleganőmmel, ahol az oktatások mellett, jelenleg is fogadom a vendégeimet. Azt vallom, egy műkörmös legyen gyors, pontos, precíz, alapos és tiszta. A mai rohanó világban fontos az idő, hogy megtaláljuk a vendég igényeihez mérten a legjobb, legtartósabb és legpraktikusabb megoldást és hogy az igényeinek megfelelően azt a lehető legrövidebb időn belül meg is tudjuk valósítani. 
 
2020 óta a Crystal Nails Körmös Akadémia oktatói csapatát erősítem.
2022-től a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara pályázati elbírálása alapján, Ágazati Vizsgaelnök lettem