Virágné Erdős Csilla - Oktató / Újbuda

Virágné Erdős Csilla - Tanfolyam oktató

Mesterleveles kézápoló és műkörömépítő, Szabolcs Kupa, bronzérem (2014), Szépség Sziget, ezüstérem (2014)

A műkörmök iránti érdeklődésem óvodáskoromban kezdődött – gyurmából és mindenből, amit csak találtam, körmöket ragasztottam magamnak. Persze, akkor még csupán játékként tekintettem erre a csodás szakmára.

Sok évvel később aztán úgy mentem el az alapképzésre, hogy – a gyurmákat leszámítva – sosem volt műkörmöm. A legjobb oktatókhoz kerültem, akikkel azóta is nagyon jó kapcsolatban vagyunk. Ekkor fogalmaztam meg magamnak a célom: A legjobbak közé tartozni!

2006-ban végeztem, mint Kéz- és Lábápoló, Műkörömépítő.

A következő évek rengeteg gyakorlással teltek, mígnem megszületett a kisfiam. Egy esztendő kihagyás után visszamentem a szalonba dolgozni. 2011-ben elvégeztem QES Minősitett Szakoktatói Képzést, nem sokkal később pedig felkértek, hogy legyek a Crystal Nails OKJ oktatói csapatának tagja, aminek nagyon boldogan tettem eleget. Nagy álmom vált ezzel valóra!

2012-ben megnyitottam Szigetszentmiklóson a Crystal Nails Akadémiát, ami szintén jelentős lépés volt az életemben. Egy évvel később munkánkat egy komoly elismeréssel is honorálták: elnyertük a Leginnovatívabb Iskola címet, amire nagyon büszke vagyok. Sajnos azonban, nem sokkal később bezártuk az intézményt.

2015-ben elkezdtem oktatni székesfehérvári Deja Vu franchise partnernél, mely új kihívás volt az életemben. Egy fantasztikus csapat tagja lehettem kislányom 2016-os születéséig.

Fél éves volt, amikor újra elkezdtem oktatni és a szalonba is visszatértem. Azt gondolom, én vagyok a tökéletes példa arra, hogy a karrier és a család tökéletesen összeegyeztethető kellő alázattal és némi szervezéssel.

2017-ben megnyitottam a Szépség Ikon nevű szalonomat.

És hogy mik a további céljaim? Szeretnék versenyezni, illetve letenni a Mester vizsgát.