Doviscsák Dóra - Oktató / Budapest

Doviscsák Dóra - Tanfolyam oktató

Körmök iránti rajongásom kezdete általános iskolás koromra tehető, habár akkor még csak körömlakkokon éltem ki kreativitásomat. Gimnázium végén fogalmazódott meg bennem, hogy közelebbről is meg szeretném ismerni a szakma rejtelmeit.

Nem vártam sokáig, amint leérettségiztem, bele is vágtam az OKJ-s alapképzés elvégzésébe. 2013-ban Kézápoló és műkörömépítő lettem. Ekkor már kezdett kialakulni a vendégköröm, viszont ezzel párhuzamosan elkezdtem tanulmányaim az Eötvös Loránd Tudományegyetem Tanító- és Óvóképző karán. Ekkor még úgy gondoltam, hogy egyszerre szeretnék gyerekekkel foglalkozni és körmözni is. Óvodapedagógus végzettségem 2016-ban szereztem meg.
Főiskolás voltam, amikor regisztráltam az Instagram közösségi oldalon, ”DORCINAILS” néven. Ekkor még nem gondoltam, hogy néhány évvel később közel 130.000 követőm lesz. A vendégek kedves szavai mellett talán ez az egyik legnagyobb elismerése a munkámnak. Mindig próbálok rengeteg újdonságot, ötletet megosztani az oldalamon. Örömmel tölt el, hogy inspirálhatok vendégeket és szakmabelieket is egyaránt.
2017 őszén a Crystal Nails felkért, legyek előadó a Körmösnapon. Ekkor kerültem be a csapatba, ami hihetetlen érzés. Színpadra léphettem 2018 tavaszán, a Körömhajón is, ahol Halász Virág volt a párom. Hatalmas megtiszteltetésnek érzem, hiszen tőle sajátítottam el a szakmát. Az eseményen meghirdették az első – díszítő – továbbképzésem. Így már oktatóként is folytathatom munkásságomat. Igyekszem minél több képzésen részt venni, hiszen a szakma rohamosan fejlődik, tanulni pedig mindig kell, hiszen ez visz előre.

Felnőttképzési nyilvántartási szám: 

B/2020/002967