Bemutatkozás - Budapest

Világbajnok, Olimpiai Bajnok, Európa Bajnok tanárok.
Az Országos Szakmai Tanulóbajnokságokat rendre megnyerő tanulók.


Ha a szakma legjobbja szeretnél lenni, és számít a jó ár,  jó helyen jársz....

Képző intézményünkben  magasan képzett és világot látott szakoktatóval dolgozunk  58 különböző technikai és díszítő szakmai továbbképzésünk van, folyamatos megújulással. Több új, modern felszerelésű oktatóteremmel rendelkezünk.

Karrierépítés a Crystal Nails Elite KörmösAkadémián

   

Kedves Érdeklődő!

Az ország egyik legelismertebb, legdinamikusabban fejlődő műkörmös szakmabeli cégeként szeretnénk segítségedre lenni. Célunk, hogy segítsük karriervonalad megkezdését és kiépítését, közösen alapozzuk meg jövődet, majd együtt dolgozzunk a még nagyobb sikerekért.
 
Országos Tanuló BajnokságA Crystal Nails Elite KörmösAkadémia képzései  a legelismertebbek, leghatékonyabbak az országban és Európa szerte. Tanulóink az eddigi tanulóbajnokságokon a legtöbb díjat megnyerték. Tanáraink szakmájuk legelismertebb tagjai, nem egy közülük  Olimpia, Világbajnok vagy Európabajnok kézápoló és műkörömépítő mesterek.
Azt szeretnénk, hogy szakmád elismert, anyagilag is megbecsült tagja legyél. Szerezd meg az ehhez szükséges ismereteket, tartsd karban tudásodat, kísérd figyelemmel és alkalmazd munkádban a legaktuálisabb trendeket, használd a legkiválóbb anyagokat. Ehhez kívánunk partnereid lenni.
 
OKJ képzésSajátítsd el a műkörmös szakma alapjait! A Crystal Nails Elite KörmösAkadémia oktatócentumai hozzásegítenek, hogy szakmát szerezz az ország legjobb mestereinek segítségével lakóhelyed közvetlen közelében.  A hozzád legközelebb álló  szakterületen képezd magad tovább szakmai továbbképző tanfolyaminkon (Technikai továbbképzések, Műkörömdíszítő továbbképzések) legyél a porcelán, a zselé, az akril, akvarell vagy a one move szakavatott képviselője!
KörömhajóRendszeresen szervezünk egy-, és többnapos szakmai fórumokat (Körömhajó, Körmösnap Körömtábor), ahol lehetőséget biztosítunk számodra a legújabb trendek megismerésére, versenybajnokainktól, neves külföldi előadóktól a szakma legújabb fortélyainak megtanulására.

 

Körömdíszítő bajnokság díjátadóRendszeresen szervezünk szakmai versenyeket. (Crystal Hungarian Nail Cup). Itt a fő célkitűzés, hogy a résztvevők egymás szakmai munkáját megismerjék, másokat támogassanak ötleteikkel és a legkiválóbbakat versenyzői pályára irányítsuk, karrierjüket egyengessük. Ezek a versenyek  lehetőséget nyújtanak  arra is, hogy kiosszuk  a szakma kiváló mestere címeket, ami a műkörmös szakma legnagyobb elismerése.

 

Néhány év  szakmai munka után egy komoly szakmai képzést követően (Szakoktatói tanfolyam) lehetőséget biztosítunk számodra, hogy a Crysal Nails Elite KörmösAkadémia oktatója légy, vagy akár csatlakozz az Crystal Nails Elite KörmösAkadémia franchise rendszerhez.
 
Kaszné Fekete ZsuzsiNagy gondot fordítunk a szakoktatóink kiválasztására is. Nagy részük a szakma országos vagy Európa-bajnoka,  kiemelkedő versenyzője, Olimpia vagy Világbajnok, de mindenképpen  a szakemberek legkiválóbbika, aki sokszoros szűrőn, megmérettetésen ment keresztül, mire az oktatói gárda tagjává válhatott.
A fentiekben leírtak alapján azt gondoljuk megfelelő partnerek vagyunk számodra abban, hogy egy közkedvelt, divatos, és nagy népszerűségnek örvendő szakma jeles képviselőjévé válhass, eljuss az alapoktól egészen a csúcsig, és ott is maradhass. Ha Te is akarod…


Minőségpolitikánk

A Crystal Nails Kft. felnőttképzési engedéllyel rendelkező képző intézmény, (nyt.:E/2020/000170) mely kötelezett a a jogszabályi és szakmai követelmények teljesítésére, a minőségirányítási rendszer valamint a szakmai munka eredményességének folyamatos fejlesztésére. Ennek érdekében folyamatosan követjük szerveztünk életét, működését meghatározó szabályozásokat, körülményeket, s az évenkénti felülvizsgálat eredményei , tapasztalatai alapján aktualizáljuk minőségpolitikánkat, intézményi szervezeti stratégiáit, minőségcéljainkat valamint teljes minőségirányítási rendszerünket.

A Crystal Nails Kft. célkitűzése hogy képzéseink résztvevőinek olyan programokat és szolgáltatásokat biztosítsunk, melyek révén a hallgatók elsajátíthatják a kiemelkedő szakmai teljesítményhez szükséges készségeket és tudásanyagot.

Minőségpolitikánk, és az azt megvalósító minőségirányítási rendszerünk alapja a partneri elégedettség, ezért megbízóink és képzéseink résztvevőinek igényei, visszajelzései alapján folyamatosan változtatjuk, javítjuk tevékenységeinket. Felnőttképzési programjainkat a mindenkori megrendelőink elvárásai alapján, célra-, személyre- és szervezetre szabottan alakítjuk ki és valósítjuk meg, figyelembe véve a helyi , kistérségi és regionális sajátosságokat, lehetőségeket.

Munkánk során legfőbb törekvésünk a tevékenységeink folyamatos jobbá tétele és fejlesztése. Mivel céljaink teljesítéséhez elengedhetetlen a munkatársak közreműködése, a szervezet vezetői nagy gondot fordítanak az egyéni elégedettségre, ennek fenntartására és növelésére. Munkatársainkkal közösen, hetente értékeljük a szervezet tevékenységét, átgondoljuk a vezetőség felelősségét, a szervezet céljait illetve az ezek megvalósításához vezető utat. Munkatársaink fejlődése érdekében biztosítjuk a rendszeres továbbképzési lehetőségét, mindenkor szem előtt tartva az egyéni képzési igényeket, szükségleteket.

Budapest, 2022. szeptember 01.


Tevékenységünket Magyarországon szinte egyedülálló módon, a legmagasabb minőségi elvárásoknak megfelelve, nemzetközi standardokra építve végezzük. 
Munkatársaink a felnőttoktatásban nagy tapasztalattal rendelkező szakoktatók, Mesteroktatók, szakmájuk elismert képviselői.

Képzőintézmény adatai

Crystal Nails Kft
1085 Budapest, József krt. 44. fszt./3.
1085 Budapest,Salétrom utca 7. 5-ös kapucsengő
E/2020/000170
E/2020/000170
Fővárosi Bíróság mint Cégbíróság Cg. 01-09-716148
13047319-4-42
HU91 1200 1008 0162 4078 0010 0005
kepzes2@elitecosmetix.com
Ügyfélszolgálat:
METRO: M3 Corvin negyed megállóhelyig, majd 4, 6 villamossal a Harminckettesek tere megállóhelyig vagy M4 Rákóczi útig majd gyalog
BUSZ: 9 József körúti megállóhelyig
VILLAMOS: 4, 6 a Harminckettesek tere megállóhelyig
TROLI: 83, a József körút megállóhelyig

Tanulói vélemények - Budapest

#008 Váradi Gusztávné 2023.01.31 - 09:20

Tisztelt Uram/Úrhölgy! Az Önök által hirdetett, műkörmös képzésen hozzám közel álló személy jelentkezet és sikeresen elvégezte a tanfolyamot, aminek nagyon örültünk. A megkapott bizonyítványt, sajnos honosítani kellet, amit a hivatalban el utasítottak. Többszörös segítség kérésre sem kaptunk válasz Önöktől, mivel több száz ezerforintról van szó amit a tanfolyamba fektettünk azért, hogy tudjon munkát vállalni. Sajnos a bizonyítványt nem tudjuk honosítani igy vállalkozást, sem tudjuk ki váltani. Segítségüket szeretném kérni , hogy olyan bizonyítványt kapjunk amit a Hazai hatóságok elfogadnak. A képzésről kapott dokumentum nyilvántartási száma: B/2020/002263 Megértésüket és segítségüket előre is köszönöm. Várom mielőbbi válaszukat. Üdvözlettel : Váradi Gusztávné 2023.01.31.

#007 László Tamás 2022.05.23 - 13:42

Üdvözletem Feleségem nemrég végzett önöknél. Miután levizagazott kiderült, hogy valószínűleg nem tudja honosítani a bizonyítványt amit kapott. Próbál segítséget kérni az iskolától de nem túl segítőkészek. Kifizettünk rengeteg pénzt amit most elbuktunk saját hibánkon kívül. Gondolom sokan jártak ugyan így, most próbáljuk megkeresni az érintetteket hátha együtt elérhetünk valamit esetleg jogi útra terelhetnénk a dolgot. Sajnálattal látom hogy a tanfolyam hirdetése továbbra is látható .

#006 Frida 2019.05.27 - 14:56

"Minden percét élveztem és szerettem. Az oktatóktól a megfelelő képzést kaptam 100%-os. Köszönök mindent, amit kaptam. Soha nem felejtem el. Best Crystal Nails!"

#005 Agnes lakatos 2018.02.04 - 16:21

Jonapot. Erdeklödnek a tanfolyam irant Budapest Köszönöm Agnes

#004 Balogh Diána 2013.06.04 - 12:20

Az OKJ elvégzése után számos továbbképzésen vettem már részt a Crystal Nails Körmös Akadémiáján. Minden tanfolyamon, kivétel nélkül, tanultam sikerrel alkalmazható technikákat, munkagyorsító fogásokat. Az oktatók kedvesek, türelmesek, és elég időd szentelnek minden tanulóra annak érdekében, hogy az új gyakorlati vagy díszítő technikát tökéletesen be lehessen tanulni. Csak ajánlani tudom őket!

#003 Beres Andrea 2013.03.27 - 14:49

Mär telefonon is nagyon kedvesek es közvetlenek. Eddig csak erdeklödtem a tanfolyamokrol de mär alig värom hogy elkezdhessem a következö indulo kurzust. Ha az oktatok is ennyire kedvesek es türelmesek öröm lesz itt tanulni. :)

#002 Csesznyik Péterné 2012.12.12 - 09:33

Kedves Elite Cosmetix! Tegnap tettem sikeres okj-s vizsgát!Ez úton is szeretném megköszönni a színvonalas oktatást.Mind a megszervezése és a lefolytatása profi volt!Szeretném megköszönni a tanáraimnak a sok kedvességet és türelmet!A vizsgákon nagyon izgultam de az Ő hozzáállásuk,kedvességük nagyon sokat segített!Sok puszi nekik érte!:-)Nagyon büszke vagyok rá,hogy nálatok tanulhattam és,hogy jelesre vizsgáztam!Köszönök szépen mindent!!!Továbbképzéséken még találkozunk! Üdvözlettel:Csesznyikné Szürös Ildikó

#001 Sz. Mirjam 2012.01.09 - 13:26

Sziasztok! Én teljes mértékig meg vagyok elégedve az oktatással, az oktatók nagyon jól oktatnak, mind a gyakorlati, mind az elméleti órákon. Nagyon örülök, hogy titeket választottalak, és bízok benne hogy munkám során is titeket képviselhetlek. Köszönöm.