LuXLash szálankénti szempilla hosszabbítás alaptanfolyam

Oktató: Kovács Cintia

LuXLash szempilla hosszabbítás professzionális gyakorlatorientált alaptanfolyama: szempilla elrendezések, többféle íveltség, különböző vastagságok és ragasztók. Hétköznapi és alkalmi viseletek. Varázsold Te is vendégeid szempilláit csábossá és szexissé! Egyedi, tartós szempillák megalkotása. A LuXLash szintetikus pillái közvetlenül a vendég természetes szempilláihoz illeszkednek egy bőrbarát, bőrgyógyászatilag tesztelt féltartós és szenzitív ragasztó segítségével. LuXLash pillák vastagabb és hosszabb megjelenést biztosítanak a természetes szempilláknak. A műszempilla tanfolyam során a LuxLash dúsító és színes pillákat használjuk. Segítségével tökéletes dúsítást lehet elérni, kitölthetők a hézagok, és egyszerű használatának köszönhetően sok idő takarítható meg, a növekvő bevétel mellett. Tájékoztatás: A tanfolyamhoz nem szükséges előképzettség, de : A szempilla-hosszabbítás tevékenységre kizárólag kozmetikus vagy szépségtanácsadó végzettséggel váltható ki a vállalkozói engedély. LuXLash alaptanfolyam bemeneti feltétele, betöltött 18 életév.
Képzésünk betelt, új időponttal hamarosan jelentkezünk. FONTOS!!!! – Vidéki képzéseinknél fizetési és általános információkért keresd a tanfolyamot szervező viszonteladót! Érdeklődni az alábbi elérhetőségeken lehet: 20/388-3000 vagy oktatas@deja-vu.hu. Ahhoz, hogy jelentkezésed véglegessé váljon, szükséges a képzési előleg befizetése. Ezt meg tudjátok tenni személyesen üzleteinkben vagy erre a számlaszámra lehet utalni a képzési díjat: 10700172-70601457-51100005 Cib Bank Aqua Carpatica Kft. Fontos, hogy az utalásnál a közleményben szerepeljen a jelentkező neve és a képzés dátuma! Előzetesen szükséges egyeztetni a továbbképzés szervezővel! A JELENTKEZŐKET A KÉPZÉSI ELŐLEG BEÉRKEZÉSÉNEK SORRENDJÉBEN REGISZTRÁLJUK. Jelentkezés/érdeklődés után a tanfolyamot szervező a megadott e-mail címen értesít a részletekről. "Fent feltüntetett képzés nem a 2013. évi LXXVII. törvény a felnőttképzésről hatálya alá tartozó képzés."

A tanfolyam kezdete: 2020. január 27. - 09:00

A tanfolyam vége: 2020. január 27. - 15:00

Képző intézmény: Deja-Vu Dream Kft.

Képzés helyszíne: 7400 Kaposvár, Zárda utca 13. 2em

A tanfolyam díja: 19 050 Ft


Érdeklődés / jelentkezés

Telefonon: OKJ képzéseknél a +36 20/217-14-90 Továbbképzéseknél a +36 20/388-30-00 E-mailen: OKJ képzéseknél az iskola2@deja-vu.hu Továbbképzéseknél az oktatas@deja-vu.hu