Díszítő továbbképzések

Kaposvár - „Akril alapozó” Szilvivel – 5 különböző technika One Move akrilfestékekkel, alapszinten

Oktató: Balázsi Szilvia

Bizonyára veled is előfordult már, hogy a vendég hozott egy képet, mutatott egy fotót, hogy fesd meg neki az azon látható mintát. Ilyenkor először is meg kell állapítani, hogyan is készült. Lehet, hogy Egy Mozdulat virágnak tűnik, jóllehet a végeredmény mégsem olyan lesz, mint amit szerettél volna… Szilvi képzésén új technikákat – „hagyományos” akril festés, Egy Mozdulat technika, akrilfestékkel való aquarellezés technikája, szálazós és rétegelt technika – tanulhatsz, melyekkel könnyedén díszítesz majd vendéged kérésének megfelelően. Ez a tanfolyam bevezet Téged a One Move akrilfestékek világába – Szilvitől öt különböző technikát tanulhatsz meg egy nap alatt, alapszinten.

Nehézségi szint: 2


Elsajátítható ismeretek

„hagyományos” akril festés, Egy Mozdulat technika, akrilfestékkel való aquarellezés technikája, szálazós és rétegelt technika, vékony vonalak készítése, árnyékolás technika, különböző színátmenetek készítése, gyors és látványos minták elkészítése lépésről lépésre, kompozíció kialakítása, színek használata, térben kiemelés technikája, kontúrozás.


Mit kell hozni a tanfolyamra?

Hozd magaddal meglévő anyagaid, eszközeid!

A tanfolyamra javasolt anyagok:
minimum 5 db fehér színű bemutató Stiletto tip, finommattító buffer (használt, puha) vagy porcelán finomító (rózsaszín közepű), reszelő (bármely 180/180-as), ecsetmosó pohár, keverőtál (színes anyagokhoz), narancsos ecsetmosó folyadék, Akrilfesték lassító folyadék, kedvenc One Move akrilfestékeid (pl. 01-es, 02-es, 03-as, 08-as, 09-es, 10-es, 11-es, 18-as, 21-es, 24-es, 29-es, 55-ös, 62-es), One move II+ ecset, Art Design ecset, Twixi ecset, egy pontban végződő ecset, Xtreme Top Shine, illetve Matt Top Coat (fehér), bőrvágó olló, köröm vágó csipesz vagy köröm vágó olló, Crystal díszítőtű és pontozó, 

Mi biztosítjuk: One Move akrilfestékek, UV lámpa, asztali lámpa, papírtörlő.

A hiányzó anyagokat megvásárolhatod a helyszínen.

 


Oktatás időtartama

9:00-16:00