Díszítő továbbképzések

Budapest - Új! Öt technika, egy nap – vendégkedvenc, gyors, „Rád bízom” szalondíszítések Edina szalonjából

Oktató: Sikari Edina

Ugye Neked is van olyan vendéged, aki díszítést szeretne, „5 perce van” és szereti kimondani a varázsszót: „Rád bízom”? Akkor feltétlenül jelentkezz erre a tanfolyamra, hiszen itt csak olyan technikákat sajátíthatsz el, melyekre „5 perced van”.

Megtanulhatod, hogyan készíts színátmenetet (ombre) Royal Gel-lel, illetve hogyan tudod variálni az alapfestést más színekkel is. Elsajátíthatod a a szalonban manapság legkeresettebb díszítési technikákat: a nyomdázás fortélyait, a „porok” technikáját (Crystal sellőporok, ChroMirror króm pigmentporok, Crystal cukorpor díszítő csillámmal) Edina megmutatja teli matricázás minden trükkjét, melyet Baroque Gel és Art Gel zselékkel kombinál, valamint megmutatja a Lace Gel csipkezselé felhasználási lehetőségeit. Ráadásul arra is választ kaphatsz, hogyan tudod a Swarovski-köveket tartósan felhelyezni. Na, ugye, hogy itt a helyed!

Nehézségi szint: 1

A továbbképzést szakmabelieknek ajánljuk.


Elsajátítható ismeretek

Royal Gel anyagismeret, alapfestés és színátmenet (ombre) technikái, Lace Gel, Art Gel, Baroque Gel anyagismeret, teli matricák felhelyezésének technikája, a nyomdázás fortélyai, a ChroMirror króm pigmentporok, sellőporok, cukorporok felhelyezésének technikái: egyezések és különbségek, Swarovski-kövek tartós felhelyezésének technikája.


Mit kell hozni a tanfolyamra?

Hozd magaddal meglévő anyagaid, eszközeid!
 
Mi biztosítjuk: papírtörlő, asztali lámpa, UV lámpa.
A hiányzó anyagokat megvásárolhatod a helyszínen!
 


Oktatás díja

11 500 Ft
(Felhívjuk figyelmedet, hogy áraink a képzés helyszínétől függően változhatnak.)