LuXLash műszempilla képzések

Budapest - 10D Russian volume szempilla stylist képzés

Oktató: Lamanda Kitti

A 10D Russian volume tanfolyamot olyan haladó szempilla stylistoknak ajánljuk, akik szeretnék követni az aktuális trendeket. Ez a szempilla dúsítás magasiskolája, hiszen minden saját szempillára akár 8-10 szál extra könnyített súlyú és vékonyságú műszempilla kerül applikálásra, a végeredmény egy sokkal dúsabb, látványosabb pillasor, mint az eddigiek.

A haladó tanfolyamot olyan LuXLash alapképzést végzett stylistoknak ajánljuk, akik szeretnének igazán profivá válni. Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/002149. Az oktató képzésére csak magánszemélyként van lehetőség jelentkezni és részt venni.

 

Jelentkezéskor szükséges egyeztetni az oktatás szervezővel. A jelentkezőket a befizetés sorrendjében regisztráljuk! A részletes tájékoztatót a megadott e-mail címre továbbítjuk. "Fent feltüntetett képzés nem a 2013. évi LXXVII. törvény a felnőttképzésről hatálya alá tartozó képzés."

 

Extrém dúsítás speciális technikával, azoknak a vendégeknek, akik minden eddiginél dúsabb és látványosabb pillasort szeretnének. A képzésre azok jelentkezhetnek, akik a LuXLash 1D Classic szempilla stylist  képzést már sikeresen elvégezték és gyakorolják azt.

A képzés tartalma:

- Haladó styling ismeretek

- Applikációs technika tökéletesítése

- Extrém dúsítás technika

- Multi Pick-Up pilla technika elsajátítása

- Tapasztalatcsere

- Üzleti kérdések és árképzés; hogy ne csak szépen dolgozz, de sikeres üzletasszony is legyél!

- Valamint sok-sok gyakorlás

 


Mit kell hozni a tanfolyamra?

 

A tanfolyamra hozd el saját munkaeszközeidet és LuXLash applikációs anyagaidat. Valamint egy LuXLash Extreme Volume csipesz és egy 0,05-ös vastagságú Volumen pilla (C vagy D vagy D+ ív)  szükséges.

 

A képzésre 18 év feletti modellt kell hozni (11 órára).

 


Oktatás díja

55 000 Ft
(Felhívjuk figyelmedet, hogy áraink a képzés helyszínétől függően változhatnak.)

Figyelem! LuXLash képzéseinken való részvételedet csak előrefizetéssel tudod rendezni. A jelentkezés után az e-mail címedre díjbekérőt kapsz, melyben megtalálható linken keresztül tudod rendezni a tanfolyam díját.