Díszítő továbbképzések

Budapest - Trendi-csajos „miniatűr” körmök kezdő alap zselés díszítő tanfolyam, alap szalonmintákkal

Oktató: Sebestyén Ági

A legnépszerűbb, manapság díszítéseknél leggyakrabban használt Royal Gel-ekkel és az új Art Gel festőzselékkel tanulhatsz alap szalonmintákat – például virág, masni vagy pillangó – készíteni Ági alap zselés díszítő tanfolyamán. A tanfolyamon a fixálásmentes Royal Gel díszítések rendszerét az alapoktól építheted fel. A rövid elméleti részben megismered alaposabban a Royal Gel-eket és az új Art Gel festőzseléket, az ecsetek és eszközök használatát, valamint azok tulajdonságait. A tanultakat rögtön kamatoztathatod mindennapi szalonmunkádban – kifejezetten kis tipekre és francia mintára készíthetsz trendi csajos masnikat, különböző alap virágokat.

A tanfolyamot Ági kezdőknek, újrakezdőknek és mindazoknak ajánlja, akik szeretnének megismerkedni a zselés díszítésekkel. És persze azoknak a „porcelánosoknak”, akik szívesen tennének szert némi zselés ismeretre, hiszen a minták porcelán és zselés körmökre egyaránt alkalmazhatók.

Nehézségi szint: 1

 

 

 


Elsajátítható ismeretek

Royal Gel-ek és Art Gel-ek használata, tulajdonságai és jellemzői, eszközök és ecsetek ismertetése, színátmenetek készítése kis felületen belül, kontúrozás technika, árnyékolás, elhelyezés, színek harmóniája, virágelmélet és kompozíció alkotás.
 


Mit kell hozni a tanfolyamra?

A tanfolyamra javasolt anyagok: Kedvenc Royal Gel színeid, Art Gel (pl. fehér és fekete), ONE STEP CrystaLac 0/átlátszó, Matt Top Gel, Xtreme Top Shine, Cleanser, Fehér vagy Rózsaszín belsejű finomító buffer, díszítő tip (Stiletto – fehér), paletta, díszítőtű, Mini 3D ecset, 0 Short ecset, 0 Long ecset, Art Design ecset, narancsos ecsetmosó folyadék, paletta.

Törölköző vagy terítő az asztalra, amin dolgozol.

Mi biztosítjuk:Royal Gel-ek, papírtörlő, asztali lámpa, UV lámpa

A hiányzó anyagokat megvásárolhatod a helyszínen.

 


Oktatás időtartama

1 nap, 09:00-16:00

Oktatás díja

15 000 Ft
(Felhívjuk figyelmedet, hogy áraink a képzés helyszínétől függően változhatnak.)