Versenyfelkészítés

Budapest - Zselés versenyfelkészítő a Világbajnokkal

Malekné Vigh Mária, zselés körömépítő Világbajnok, maximálisan tisztában van azokkal az ismeretekkel, amik a zselés építő versenyek megnyeréséhez szükségesek. Ismeri a legfrissebb versenytrendeket, a legújabb elvárásokat. Széleskörű szakmai tudásának, mentális képességeinek, versenyrutinjának köszönhetően, ha vele készülsz a zselés versenyekre, akkor rengeteg gyakorlással jó esélyekkel szállhatsz harcba a dobogós helyek bármelyikéért.

 

 


Elsajátítható ismeretek

A zselés versenyekre vele felkészülők – természetesen a tanultak alapján történő kellő gyakorlás után – a legjobb esélyekkel indulhatnak harcba egy-egy verseny győzelemért, vagy szép eredményért. Használd ki a lehetőséget, hogy Magyarországon él a Világbajnok és nem kell költségesen külföldre utazva tanulnod. A legígéretesebb versenyzőknek versenytámogatást nyújtunk.


Mit kell hozni a tanfolyamra?

Hozd magaddal meglévő anyagaid, eszközeid!

A tanfolyamra javasolt anyagok:
Spray Prep, Primer (savas), Xtreme Clear, Cover Pink, Bulider Pink I., Builder White II, Top Shine, Cuticle Oil körömbőr vitalizáló olaj, Professzionális 150/150 (kék) reszelő, Xtreme 180/180 reszelő, Xtreme 150/150 reszelő, Vékony fareszelő

Mi biztosítjuk: papírtörlő, asztali lámpa, UV lámpa.

A hiányzó anyagokat megvásárolhatod a helyszínen.


Oktatás időtartama

1 nap, 9.00-16.00

Oktatás díja

24 130 Ft
(Felhívjuk figyelmedet, hogy áraink a képzés helyszínétől függően változhatnak.)