Berki Erika - Oktató / Budapest

Berki Erika - Tanfolyam oktató

Nagyné Berki Erika vagyok, Kézápoló és műkörömépítő Mester, diplomás szakoktató, a Crystal Nails minősített oktatója, feleség, valamint három gyönyörű gyermek édesanyja.

 Az első műkörmöm 1991-ben került fel, én magam pedig 1992 óta foglalkozok műkörömépítéssel, eleinte hobbi szinten, magamnak, majd 1997 óta mellékállásban, 2007 óta pedig főállásban.  Az elmúlt évtizedekben folyamatosan tanultam, a szakmai fejlődésemben számos orosz és magyar oktató közreműködött. Többekkel a mai napig baráti a viszonyunk, de olyan oktatóm is van, aki időközben pályát váltott. Mi nők, sosem tudhatjuk, mit hoz a következő évtized, s a mai kemény világban mikor hoz egy új lehetőséget az élet. Milyen érdekes, az életemben az állandó pont a műköröm építés volt, s ehhez képest változtak a körülményeim.
Tanulmányaimat Szegeden a József Attila Tudományegyetemen végeztem, majd hosszabb ideig újságíróként dolgoztam az Axel-Springer Kiadónál. A műköröm építés mellékállásban szinte terápiaként működött, a sok bűnügyeket taglaló cikk megírása mellett. Egyszer pedig eljött az a nap, amikor azt mondtam, csakis a szép körmökből szeretnék megélni. A sajtó pedig visszakerült a második helyre, hiszen szakújságíróként a mai napig rendszeresen publikálok. Időközben elvégeztem egy Lakberendező két éves felsőfokú szakképzést is, az ott négy félévet tanult színtannak igen nagy hasznát veszem műkörmösként.
Az orosz nyelvtudásomnak köszönhetően hamar barátságba kerültem kiemelt orosz oktatókkal. Ügyesen felismertem, hogy nekik én a nyugati világ kapuját nyitottam ki, mint a szakma külföldi oktatás szervezője. Nekem pedig az ő precíz és művészi szaktudásukra volt szükségem, pont tőlük. Éveken keresztül én voltam az első olyan külföldi oktatásokat szervező, aki orosz származású mesterek számára szervezett több napos magyarországi kurzusokat, fellépéseket. Arany idők voltak ezek, mára azonban a kereslet és kínálat között hatalmas anyagi akadály tátong. Az elmúlt években számos hazai és külföldi műkörmös díszítő versenyen zsűriztem.  Oktatásaim színvilágát is a legfrissebb nemzetközi színtrendhez igazítom, a Magyarországon közkedvelt alapanyagokkal.  Hazánk a műkörömipar európai Mekkája, a mesterek java a világ élvonalbeli körmösei, ugyanis a divatszakma most éli virágkorát. A fiatal hölgyek és kisgyermekes anyák ugyanúgy megtalálják a számításukat benne, mint akár az ötvenes éveiket elhaladt pályamódosító nők.  E szakma szépsége abban rejlik, hogy az ízléses körmök által minden nőnek visszaadhatjuk az önbizalmát. Kreativitásunk határtalanságát a szakmánk pénzzel honorálja, s isteni szerencse, hogy azzal kereshetünk pénzt, ami nem csupán munka, hanem a hobbink is.
Én ehhez kívánok neked segítséget nyújtani. Minden mai oktatásomon holnapra pénzre váltható tudást adok neked. Felesleges körök nélkül, a legoptimalizáltabb bekerülési költséggel.
A tanulóimnak az oktatás napjától fél éven át további ingyenes konzulensi lehetőséget kínálok. Ez az én garanciám, a te nálam szerzett tudásodért. Amit már holnap pénzre válthatsz, a vendégeid megelégedésére.