Hírek, cikkek Budapest

Kamarai Országos Tanulóbajnokság - Műköröm iskolák tanulóinak második megmérettetése

  • 2011.08.25 - 11:09
  • |

A Budapesti Kereskedelmi- és Iparkamara Kézműves Szakmai Csoportjának szervezésében került megrendezésre az a versennyel egybekötött rendezvény, melyen műköröm iskolánk immáron másodjára is szinte az összes babért learatta.

Helyezettjeink:

Körömépítő és díszítő versenyek – Tanuló
I. helyezett:    Dávid Barbara
II. helyezett:    Deák Katalin
III. helyezett:    Varga Andrea

Körömépítő és díszítő versenyek – Szalon
I. helyezett:    Méhész Alexandra
II. helyezett:    Kovács Brigitta

Pedikűr versenyek (gépi)
I. helyezett:    Erdős Csilla
II. helyezett:    Kozelka Ibolya
IV. helyezett:    Faragó Ilona Erika
VI. helyezett:    Erdélyi- Herczeg Karola Moréna

A nyertesekre méltán lehetnek büszkék oktató tanáraik:
Felkészítő tanárokAlmási Henrietta, Kóbori Judit, Lakatos Zsuzsanna, Marnitzné Gál Enikő, Nagyné Kovács Gabriella, akik az Elite Körmös Akadémia színvonalas képzésein belül adták át mindazt a tudást, tapasztalatot, ami ehhez a nagyszerű eredményhez vezetett. A versenyt megelőző felkészítést a Pedikűr verseny esetében Marnitzné Gál Enikő, a Körömépítő versenynél pedig Almási Henrietta és Kóbori Judit végezték. A felkészítés során hihetetlen sokat fejlődtek a tanulók, Enikő, Heni és Judit nagyon sokat segítettek nekik, folyamatosan bíztatták őket. A Crystal Nails csapata rendkívül büszke "Lányaira" és további sok sikert kíván nekik!


Élménybeszámolók

Körömépítő és díszítő versenyek - Szalon kategória
Méhész AlexandraAlexandra – 1. helyezett (korábban a MOSZI 2009. március 1-i Országos Tanuló Bajnokságán Műköröm tanuló kategóriában szintén 1. helyezett volt)
"A május 16-i verseny előtt nagyon izgultam, mivel már magasabb kategóriában indultam. Nagyon jó felkészítést kaptam, de még így sem gondoltam, hogy újra elnyerhetem a kupát. Eredményhirdetéskor, mikor megudtam, hogy ismét nyertem nagyon boldog voltam. Remélem, sok ilyen pillanatban lesz még részem!"

Kovács Brigitta – 2. helyezett
Kovács Brigitta2008.szeptemberében végeztem a Crystal Nailsnél (Elite Körmösakadémia), ez volt az első versenyem. Sajnos későn értesültem róla és csak egy napom volt modellt keresni és gyakorolni. A felkészülésben Almási Heni sokat segített. Sikerült második helyezést elérnem a versenyen, aminek nagyon örültem. Amikor az ember azt hallja, hogy dobogós lett, az az érzés leírhatalan. Két felajánlott díjat is kaptam, Almási Heni zselés díszítő és Sirokai Marcsi díszítő okatatásán vehetek részt. Hálás vagyok érte, mert úgy gondolom sokat tanulhatok neves szakemberektől. Egyébként is célom frissíteni a tudásom és haladni az újításokkal. A jövőben szeretnék még versenyen indulni és bízom benne, dobogón fogok állni:)
Körömépítő és díszítő versenyek – Tanuló kategória

Dávid Barbara – 1. helyezett
Dávid BarbaraNagy izgalommal készültem a versenyre, rettentően élveztem a felkészítést. Bizakodva indultam neki, mert már a felkészítéskor pozitív visszajelzéseket kaptam oktatóimtól. Habár nem volt túl sok időm a felkészülésre - az egészséges versenyláztól eltekintve -, nyugalommal telve készítettem el a versenymunkát. A kupa átvételekor kimondhatatlan boldogság öntött el. Hihetetlen érzés. Célom, hogy továbbképeztessem magam és következő lépésként elinduljak a Szalon Versenyen. Oktatóimnak nagyon hálás vagyok, köszönöm a segítséget és a bíztatást.

Deák Katalin – 2. helyezett
Deák KatalinMikor az ezüstérmes nyertes neve elhangzott, alig hittem a füleimnek. Persze reménykedtem, mivel természetesen nyerni szerettem volna, de azt gondoltam az a másfél hét túl kevés lesz ahhoz, hogy felkészüljek. Meg kell mondjam, az ezüst érem nélkül is nagyon sokat nyertem:  megtapasztalhattam hogyan zajlik egy verseny, volt alkalmam oktatóimtól jó dolgokat ellesni, megtanulni és rengeteget  fejlődtem a felkészítés során. A verseny önbizalmat adott nekem és arra ösztönöz, hogy továbbképezzem magam. Mivel ebben a szakmában mindig új körömformák, új technikák, szebbnél szebb díszítések jelennek meg, azt gondolom lépést kell tartani a divattal és soha nem szabad abbahagyni a tanulást.

Varga Andrea – 3. helyezett
Varga AndreaVarga Andrea vagyok, az Elite Cosmetix (Elite Körmösakadémia) egyik idei műkörömépítő tanulója. Az iskola és a tanáraim által lehetőségem nyílt egy tanuló műkörömépítő versenyen részt venni, amire a megjelenést majdhogy nem sikerült megoldanom modell hiányában. Végül rengeteg lehetőséggel a felkészülésre, hasznos tanácsokkal, állandó bíztatással és egy kis szerencsével sikerült modellel az oldalamon kijutnom és 3.helyezést elérnem a megmérettetésen. Nagyon köszönöm nekik,hogy végig bíztattak. Nélkülük nem sikerült volna.

Gépi Pedikűr verseny
Erdős Csilla – 1. helyezett

Erdős CsillaŐszinte lelkesedéssel készültem a versenyre. Amikor elérkezett a napja és elindult a verseny egy pillanatra megijedtem, de azzal nyugtattam magam, úgyis a részvétel a fontos. Természetesen vágytam a sikerre, ezért meg is tettem minden tőlem telhetőt. Az eredmény nem maradt el, hisz első helyezést értem el. Amikor átvettem a kupát és a dobogó legfelső fokán álltam, nos, az az érzés leírhatatlan. Még sok ilyen pillanatra vágyom, így biztosan indulni fogok a jövőben is versenyeken.

Kozelka Ibolya – 2. helyezett
Faragó Ilona Erika - 4. helyezett
Erdélyi- Herczeg Karola Moréna - 6. helyezett


További képek