Sebestyén Ági - Oktató / Budapest

Sebestyén Ági - Tanfolyam oktató

Crystal Nails OKJ Műkörömépítő Szakoktató, 2011 Országos Szabolcs kupa díszítő I. helyezettje, 2010 Crystal Díszítő Európa Bajnokság ezüstérmese, Országos Díszítő Bajnok

Sebestyén Ágnes vagyok, a Crystal Nails nemzetközi  díszítő oktatója és szakoktatója.   
Először is, ott kezdeném, hogy sosem gondoltam volna, hogy műkörömépítő leszek.

21 évesen marketing- managerként dolgoztam egy szépségipari cégnél, irodai munkát végeztem, és bár a szépségipart mindig kedveltem, mégis úgy éreztem valami hiányzik az életemből.

Szükségem volt valamire, amiben ki tudnék teljesedni, amiben meg tudnám valósítani önmagamat. Így történt, hogy egyszer egy szépségipari kiállításon megpillantottam egy-két fantasztikus munkát, és elcsodálkoztam, milyen művészi szintre fejlődött ez a szakma. Gondolkozás nélkül eldöntöttem, szeretném megtanulni ezt a tudományt, mert éreztem, lenne hozzá kreativitásom, és tehetségem. Felkerestem néhány iskolát, és végül a Crystal Nails-nél döntöttem, (ma már tudom milyen jól tettem) és elvégeztem az OKJ-s tanfolyamot. Már a képzés alatt eldöntöttem, én nem egy körmös akarok lenni a sok közül, hanem „A körmös”. Szívesen foglalkoztam mindig is emberekkel, és a vizsgám után hamar munkának álltam, és a szenvedélyemmé vált a munkám. Elhatároztam, minden követ megmozgatok, hogy egyszer én is taníthassak, átadjam szakmám tudását másoknak is. Minden rendezvényen ott ültem az első sorban, és néztem a „nagyokat”… Egyszer én is ott akarok ülni! - gondoltam magamban, és meg sem álltam…Képeztem magam folyamatosan, szinte minden továbbképzésen részt vettem. Rengeteget dolgoztam szalonban, és pár év után lehetőségem nyílt elvégezni egy szakoktatói tanfolyamot, ahol kiváló minősítést szereztem.

2010-ben, nem sokkal ezután legnagyobb örömömre a Crystal Nails felkért, hogy oktassak az alap OKJ-s képzésén. Mindeközben elkezdtem a versenyzés felé is orientálódni.

2009-ben még részt vettem egy internetes díszítő bajnokságon, ahol több száz versenyző közül első helyezést értem el. Ez teljesen fellelkesített, és 2010-ben elindultam a Europian Nail Cup versenyén , ahol 2. helyezést értem el… Hajtott a vágy, hogy még jobb legyek, és következő évben

2011-ben, ugyanezen a versenyen (Europian Nail Cup 2011) első helyezett lettem.

Ugyanebben az évben az Országos Szabolcs-kupán is első helyezést értem el. Mindezeket díszítő kategóriában. Gyermekkorom óta vonzottak a művészetek, sokat rajzoltam és festettem, ezeket a képességeimet kamatoztattam munkámban is és azokon a versenyeken is, ahol elindultam. Így nem árulok el titkot, én a díszítő-kategóriához sorolom magam, és mindig ebben a témakörben mérettetem meg tudásom. Szeretek másoknak segíteni, szívesen osztom meg tudásomat a kollégákkal, és tanulóimmal is. Imádok alkotni, és nagyon szerencsés embernek tartom magam, mert elmondhatom, hogy a munkám a hobby-m, és a szenvedélyem is.

Örülök, hogy képviselhetem azt a céget, és márkát, melynek anyagaival tanultam meg dolgozni, alkotni, és tagja lehetek egy szuper csapatnak, akik nyugodtan mondhatjuk, hogy diktálják egész Európa-, és Világ-szerte a körömtrendeket és alapanyagokat. Egy szuper csapatnak, akik világszerte aratják le a versenyek dobogós helyezéseit… Ez magáért beszél! Végre valamiben mi vagyunk a piacvezetők, a legjobbak világszerte- és a részese lehetek!

A 2011-es év sok újdonságot hozott… Szigetszentmiklóson megnyitottuk saját Crystal Nails alapanyag üzletünket, és oktatótermünket, ahol először csak továbbképzéseket tartottam és szerveztem, majd később elindult az OKJ-s oktatás is. Itt is, vidéken és külföldön is egyaránt tartok manapság díszítő továbbképzéseket szinte minden díszítő technikában.