Sikari Edina - Oktató / Budapest

Sikari Edina - Tanfolyam oktató

Mesterleveles kézápoló- és műkömépítő (2015), Körömtábor mester (2012, 2013, 2014, 2015), Magic Nails Kupa aranyérem porcelán (2016), Szabolcs Kupa aranyérem porcelán (2017), Kárpát Kupa aranyérem porcelán (2016), Kárpát Kupa ezüstérem zselé (2017)

2006-ban a Szent István Egyetem közgazdász hallgatójaként új irányt vett az életem: teljesen elvarázsolt a műkörömépítés világa. A sikeres OKJ-s vizsga után már minden percem a körmözésről szólt.
Mindig a fejlődés volt a vesszőparipám, amit ebben a szakmában 100%-ban megélhetem, hiszen olyan nagy nevektől tanulhattam, mint Kovács Gabó, Fekete Zsuzsi. A külföldi előadók közül Julia Hamulát emelném ki Julia Gerus iskolájából vagy Natalia Larinát, Grincsisin Nataliát, illetve Leon Cabrialest.
Kezdetben minden egyes építő- és díszítő képzésen részt vettem – rengeteg oklevelet begyűjtöttem. 2011-ben elvégeztem a Körmös Diplomát, illetve 2012 óta rendszeres Körömtábor résztvevő vagyok. Azt gondolom, egy jó szakembernek minden technikát ismernie kell, és mivel ez a szakma folyamatosan fejlődik, ezért soha nem hagyhatja abba a tanulást.
2014-ben sikeres szakoktatói vizsgát tettem, azóta a körmözés mellett az oktatás is része lett az életemnek. Örömet okoz a szakma átadása másoknak, az ő sikerük az én sikerem is. Közben én is sokat tanulok a kollégáktól, mind szakmailag, mind pedagógiailag. Tulajdonképpen ez is egyfajta fejlődés.
Közben megnyitottam saját szalonomat: három körmös és egy szempillastylist kollégával dolgozom együtt.
Egy ideje belekóstoltam a versenyzésbe is; néhányszor már felállhattam a dobogó csúcsára. Eleinte porcelán építő versenyeken vettem részt, de legutóbb már zselés építő kategóriában is indultam. Minden versenyen teljes erőbedobással veszek részt, hogy újra és újra átélhessem, hogy a legfényesebben csillogó érmet akasztják a nyakamba.
Ez a szakma nagyon sokrétű, aki szeret napról napra fejlődni, aki szereti a kihívásokat, aki szeret emberekkel foglalkozni, aki szeret valami újat létrehozni, annak ebben a szakmában a helye. Csak kitartás kell és elszántság, mert sosem szabad feladni!

Képzések időpontjai, helyszíne:

2019 augusztus


Száraz (gépi vagy orosz) manikűr a száraz-manikűrhöz fejlesztett csiszolófejekkel

Képzés kezdete: 2019-08-28 - 01:00
Képzés díja: 15 000 Ft
Érdeklődöm