LuXLash műszempilla képzések

Budapest - LuXlash Pre-fanned és Pro-fanned haladó képzés

Oktató: Lamanda Kitti

Szeretnél gyorsabban dolgozni a szalonmunka során? Beleuntál a kézzel készített fannok-ba vagy esetleg bővítenéd a vendégköröd? Üdvözlünk a legújabb generációs pillák világában! Építs volume szettet akár 60-90 perc alatt jelentős idő takaríthatsz meg az előre készített fannok használatával. A szolgáltatás nemcsak, hogy gyorsabb és precízebb is lesz összképben. Mivel miden fan egységesen nyitott, ezáltal a frame vonalad is tökéletes lesz. A Pre és Pro fanjaink mélyfekete színeivel egyedülálló megjelenést kölcsönöz. A tanfolyam során megtanuljuk a helyes pozicionálás, ragasztó felvételt, illesztést, különböző ívek kombinálását illetve a szintezett technikát. Tapasztalatot cserélünk és jó pár üzleti kérdésre is választ kapsz. Érintjük a legvitatottabb témát az ár képzést is, hogy ne csak szépen dolgozz, hanem sikeres üzletasszony is legyél! A képzésre azok is jelentkezhetnek akik az alapképzést már sikeresen elvégezték. Ezt a képzést az olyan alaptanfolyamot végzett szempilla stylistok-nak ajánljuk, akik magabiztos a tudással, releváns és szakmai alapokkal rendelkeznek. A képzés szervezője és lebonyolítója, Lamanda Kitti, Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/002149 Az oktatói képzésre csak magányszemélynek van lehetőség jelentkezni és részt venni.

Elsajátítható ismeretek

ELSAJÁTÍTHATÓ ISMERETEK
•    PRE-FANNED , PRO FANNED szempillák dúsításának lehetősége
•    Szintezett technika, 2023 styling ismeretek
•    Termékismeret Pre-fanned, Pro-fanned technikához
•    Ragasztók tökéletes alkalmazása
•    Üzleti ismeretek és árképzés

 


Mit kell hozni a tanfolyamra?

Mit kell hozni a tanfolyamra?

A képzésre 18 év feletti modellt kell hozni 11:00-ra.
A tanfolyamra hozd el a saját munkaeszközeidet, és LuXLash applikációs anyagaidat valamint egy Volume csipeszre,  Pro-fanned 4D/007 és egy Pre-fanned 3D/007 pillára is szükséged lesz a képzés során. 

Ne felejtsd otthon 1mp kötési idővel rendelkező műszempilla ragasztódat is hozni magaddal.

(A termékeket a tanfolyam során szünetben együtt is megtudjuk vásárolni.)


Tanfolyamra javasolt anyagok listája:


Oktatás díja

49 900 Ft
(Felhívjuk figyelmedet, hogy áraink a képzés helyszínétől függően változhatnak.)

Figyelem! LuXLash képzéseinken való részvételedet csak előrefizetéssel tudod rendezni. A jelentkezés után az e-mail címedre díjbekérőt kapsz, melyben megtalálható linken keresztül tudod rendezni a tanfolyam díját.