Műkörmös képzések kezdőknek

Budapest - II. Modul Műkörömépítő képzés

Ha már biztos alapokkal rendelkezel a kézápolásban és a géllakk technikákban, fejlődj és tanulj meg műkörmöt építeni zselével, porcelánnal és acrylgel anyaggal! Ez a képzés az alapoktól tanítja meg a műkörömépítést.

Ajánljuk a szakmába visszatérőknek, újrakezdőknek is, tudásuk és készségeik frissítésére, az új anyagok és technikák megtanulására. A képzésen megismerkedhetsz a zselés műkörömépítés alapjaival, az Acrylgel anyaggal, mely egyesíti magában a zselé és a porcelán anyagok összes előnyét. Egyszerűen és gyorsan lehet vele szép körmöket alkotni. A porcelán pedig egy igazi klasszikus alapanyag, ami további alapot ad kreativitásodnak. Koronázd meg velük tudásod és válj profivá a műkörömépítők között.
 

 

A képzés munkaformái: 

 

• Online tananyagok: oktató videó + tananyagok

• Szaktermi gyakorlati képzés

• Irányított otthoni gyakorlás

 

Fontos!

Az új és érvényben lévő jogszabályok alapján képzéseink sikeres elvégzésével és a tanúsítvány megszerzésével jogosult vagy alkalmazottként szalonban dolgozni, ha a szolgáltatást a szalon szakmai felügyelete alatt végzed. (Erről bővebben itt tájékozódhatsz: 34/2021. (VII. 26.) ITM rendelet egyes ipari és kereskedelmi tevékenységek gyakorlásához szükséges képesítésekről, valamint egyes műszaki szabályozási tárgyú miniszteri rendeletek módosításáról.)

Az új jogszabályok alapján a felnőttoktatásban megszerzett képesítéssel nem nyithatsz önálló tevékenység keretében kéz-és lábápoló szalont, önálló vállalkozói tevékenységre nem vagy jogosult.

 

A képzés sikeres elvégzését követően tanúsítványt kapsz, kérésre ezt angol nyelven is kiállítjuk számodra. 

 

 

Jelentkezés feltételei: betöltött 18-ik életév és 8 általános iskolai végzettség

 

 

Szaktermeink, a gyakorlati képzés helyszíne: Crystal Nails Körmös Akadémia, 1085 Budapest,

Érdeklődés és jelentkezés: Crystal Nails Körmös Akadémia ügyfélszolgálat, 1085 Budapest, Salétrom utca 7. (5-ös kapucsengő) Hétköznap 08:30-16:30-ig, Telefonon:+36 (30) 445 8144 e-mail: kepzes@elitecosmetix.com

Crystal Nails által a szaktermi oktatáshoz biztosított anyagok és eszközök: Eszközfertőtlenítők, bőrfertőtlenítők, fertőtlenítő szappan, UV és asztali lámpa, papírtörlő, géllakk oldó, csiszológép. Cuticle oil, tip, tipragasztó és tipvágó, sablon,  primer, nail prep, cleanser, superior clear gel, puding gel, builder white II, 3S78, compact base gel cover pink, színes géllakk, cool top gel, matt ever top gel, art gel white, clear, cover pink és ultra white powder, liquid, acryl gel thinner, acrylgel cover pink fusion gel..

 

Elsajátítható ismeretek

Tematika:

Elmélet: 

Szakmai elmélet és anyagismere: Műköröm elmélet. Műkörömépítés anyagai eszközei.

Gyakorlat:

Tippes és sablonos technikák zselé, acrylgel és porcelán anyaggal: Tip zselé selyemszálmegerősítéssel, épített zselé egyszínű cover pink anyaggal és körömágyhosszabbítással francia műkörömépítés. Acrylgel és porcelán anyaggal egyszínű cover pink műkörömépítés. Műköröm töltés és eltávolítás technikái, csiszológép használat. 

 

Mit kell hozni a tanfolyamra?

Tanuló személyes eszközigénye:

• Körömvágó olló

• Bőrvágó olló

• Körömreszelők: gyémántporos vagy vékony fa reszelő

• Iron X buffer 

• Kék zebra reszelő

• Kék extrém reszelő

• Zöld extrém reszelő

• pink extrém reszelő

• Bőrfeltoló kaparók (manikűrös és műkörmös)

• Portalanító kefe

• Ombre stick

• 0 short és gelly ecset

• Porcelán ecset

• Liquid tartó tál

 

Oktatás díja

75 900 Ft
(Felhívjuk figyelmedet, hogy áraink a képzés helyszínétől függően változhatnak.)

Oktatási helyszínek és időpontok


Budapest

Érdeklődés / jelentkezés: Manikűrös és körömdizájner képzés: Budapest, VIII. kerület: +36 (30) 570 7597, kepzes2@elitecosmetix.com Budapest, XI. kerület: +36 (70) 774 2611, iskola@crystalnails.hu Műkörmös képzések kezdőknek (I-II. Modul): +36 (30) 445 8144, kepzes@elitecosmetix.com Pedikűrös képzések kezdőknek: +36 (30) 445 8144; kepzes@elitecosmetix.com Továbbképzések: +36 (30) 826 0609, admin2@elitecosmetix.hu Oktatás ügyfélszolgálat: Crystal Nails Kft. 1085 Budapest, Salétrom utca 7. (5-ös kapucsengő) +36 (30) 445 8144; kepzes@elitecosmetix.com Hétfő-Péntek: 8:30-16:30

2024 július


II. Modul Műkörömépítő képzés

Ha már biztos alapokkal rendelkezel a kézápolásban és a géllakk technikákban, fejlődj és tanulj meg műkörmöt építeni zselével, porcelánnal és acrylgel anyaggal! Ez a képzés az alapoktól tanítja meg a műkörömépítést. II. Modul kedd délelőtti csoport. Az online tananyagot július 2-án küldjük, amit saját időbeosztás szerint lehet tanulni, a gyakorlati óra megkezdéséig. Első gyakorlati óra július 9. Minden keddi napon 9 órától 13 óráig.

Képzés kezdete: 2024-07-02 - 09:00
Képző intézmény: Crystal Nails Kft
Képzés helyszíne: 1085 Budapest Salétrom u. 7. I. terem
Képzés díja: 75 900 Ft
Érdeklődöm

2024 szeptember


II. Modul Műkörömépítő képzés

Ha már biztos alapokkal rendelkezel a kézápolásban és a géllakk technikákban, fejlődj és tanulj meg műkörmöt építeni zselével, porcelánnal és acrylgel anyaggal! Ez a képzés az alapoktól tanítja meg a műkörömépítést. II. Modul kedd délutáni csoport. Az online tananyagot szeptember 17-én küldjük, amit saját időbeosztás szerint lehet tanulni, a gyakorlati óra megkezdéséig. Első gyakorlati óra szeptember 24. Minden keddi napon 17 órától 21 óráig.

Képzés kezdete: 2024-09-17 - 17:00
Képző intézmény: Crystal Nails Kft
Képzés helyszíne: 1085 Budapest Salétrom u. 7. I. terem
Képzés díja: 75 900 Ft
Érdeklődöm