Technikai továbbképzések

Budapest - Sablonfelhelyezés A-Z-ig

A körömépítés lelke a jó sablonfelhelyezés! Problémát okoz a sablonfelhelyezés? Szeretnél tökéletesen kiformált, karcsú, kecses körmöket építeni? Szeretnéd a sablont problémamentesen, pillanatok alatt illeszteni és formálni? Akkor itt a helyed! Az oktató képzésére csak magánszemélyként van lehetőség jelentkezni és részt venni.

 

Itt mindent megtanulhatsz, amit tudni kell a helyes kiformálásról az építeni kívánt formának megfelelően. Meg fogod érteni, hogyan kell pontosan, a különböző alapköröm formákhoz igazítani és megfelelően kimélyíteni a sablont, hova és miért kellenek az oldalsó metszések. Tudni fogod a legnehezebb esetekben is a sablonozás trükkjeit. (rágott köröm, magas sarokpontok, deformitások)


Elsajátítható ismeretek

 

Megismerkedhetsz ezen formák alaprajzaival és a szabályaival.

A képzésen rengeteget gyakoroljuk a sablonfelhelyezést addig, amíg nem teljes a siker!

Ezen a képzésen részt vehetnek azon kollégák is, akik még csak most tanulják a szakmát, tehát folyamatban van az alap képzés, de azok is, akik már végzettek, de bizonytalanságot éreznek ezen a területen.

A képzés 9-14 óráig tart

Modellt nem szükséges hozni, magadon is gyakorolhatsz, vagy kollégák egymáson, de ha van olyan vendéged, akinél sehogy nem boldogulsz, hozd el magaddal.


Mit kell hozni a tanfolyamra?

 

- sablont (Pillangó és/vagy Wonderform)

- sablon vágó ollót

- reszelőt


Oktatás díja

14 990 Ft
(Felhívjuk figyelmedet, hogy áraink a képzés helyszínétől függően változhatnak.)