Technikai továbbképzések

Budapest - Ingyenes félnapos workshop – Minden, ami Crystal Nails hivatalos technikái lépésről lépésre

Ismerd meg a Crystal Nails anyagokat, azok tulajdonságait – kötési idejüket, állagukat, színüket, hajlíthatóságukat, használatuk helyes technikáját és sorrendjét, formázhatóságukat. Gabó elmagyarázza és bemutatja a profi Crystal Nails technika pontos használatát zselében, porcelánban, klasszikus CrystaLac-ban és ONE STEP CrystaLac-ban.

A tanfolyamon bemutatkoznak az aktuális újdonságok, legfrissebb fejlesztések. Választ kaphatsz felmerülő kérdéseidre. Gabó a tanfolyam végén egy zselé és egy porcelán szalonforma köröm építését is bemutatja. (A tanfolyam bemutató jellegű!)

Előzetes jelentkezés/regisztráció szükséges!

INGYENES KÉPZÉS!

 


Videó


Mit kell hozni a tanfolyamra?

Hozz magaddal jegyzetfüzetet és íróeszközt!


Oktatás időtartama

fél nap

Tanulói vélemények

#001 Galló Rita 2013.04.19 - 09:35

Nagyon jó volt megismerni az anyagok tulajdonságait, segít a választásban. Hozzásegíthet a sikerélményhez, több vendégünk lesz, több anyagot vásárolunk. Éppen ezért javasolnám, hogy a katalógusnál bővebb információkat kaphassunk a honlapon a termékekről. Akár egy külön adatbázisban, lehetne regisztrációhoz kötni, kizárólag szakmabelieknek. -Ez csak egy gondolat... Köszönöm a lehetőséget, hogy részt vehettem! További sikereket kívánok! Üdvözlettel: Galló Rita