Technikai továbbképzések

Budapest - Porcelán gyakorlati továbbképzés az alapoktól

Egész napos technikai továbbképzés, kifejezetten azoknak, akik már elvégezték az alapképzést, de gyakorlatuk még kevés ahhoz, hogy magabiztosan dolgozhassanak és megismerkedjenek a legújabb technikákkal is. A tanfolyam ajánlott kezdőknek, illetve újrakezdőknek (is) és azoknak, akik még tovább fejlesztenék, pontosítanák tudásukat.

Megtanulják a tökéletes előkészítést, a szalonban leggyakrabban használt kockaforma készítését. Hagyományos mandulát építeni például csillámos Cover-ral, illetve azt, hogyan készíthetünk francia véget Royal Gel-lel, valamint a közkedvelt Stiletto formát. Baby Boomer körmök építését, illetve a körömágyhosszabbítást, a porcelán építés felgyorsítását és pontosítását, a felválás elkerülését. A tapadási problémák megoldásait, a felesleges mozdulatok kiküszöbölését, és a megfelelő időbeosztást a szalonban.

12 órától (az elméleti rész végétől) modellt kell biztosítanod.

Nehézségi fok: 1


Mit kell hozni a tanfolyamra?

Hozd magaddal meglévő anyagaid, eszközeid!

A tanfolyamra javasolt anyagok listája:
bőrfeltoló, bőrvágó olló, körömvágó olló, hajlító csipesz, keverő spatula, vékony fa reszelő, Xtreme zöld 180/180-as reszelő, Professzionális 150/150-es kék zebra reszelő, Xtreme kék 150/150-es reszelő, rózsaszín porcelán homokolt polírozó v. fehér buffer, fehér közepű porcelán homokolt polírozó, csodafény polír blokk v. csodafény polir, portalanító kefe, C-ív megtartó csipesz, Spray prep, Savas primer (ceruza v. ecsetes), savmentes primer, Clear por (Slower vagy Master), Cover Pink por (bármelyik: klasszikus, Pink X, XX), Dark Pink Master por vagy Transparent Pink Slower por vagy Light Pink Master por, Ultra White fehér Slower por vagy Giga White por, levegőre kötő szagos Liquid, Liquid tartó, Xtreme pillangó sablon és klasszikus sablon, Porcelán ecset: 8-as Xtreme ékszer ecset vagy 8-as sima ékszer ecset vagy versenyzői porcelán ecset (minimum 8-as), bőrápoló olaj.

Mi biztosítjuk: színes porcelánporok, papírtörlő, asztali lámpa, UV lámpa.

A hiányzó anyagokat megvásárolhatod a helyszínen.

 


Oktatás időtartama

9:00-16:00

Oktatás díja

12 446 Ft
(Felhívjuk figyelmedet, hogy áraink a képzés helyszínétől függően változhatnak.)