Technikai továbbképzések

Budapest - Új ! Korrekciós töltés Xtreme Fusion AcrylGel-lel

Kinek és mikor ajánlott: *Ha bizonytalan vagy a Fusion Gel-ek használatában *Ha úgy érzed a feltöltött köröm sosem sikerül olyan szépre mint az újonnan épített *Ha szeretnéd gyorsítani és mindemellett pontosítani a szalonban a töltési folyamatot *Ha szeretnél minden derformált vagy karvaly körmöt könnyedén tölteni újraépítés és sablonozás nélkül *Ha szeretnél egy töltésen belül formát változtatni újraépítés nélkül (pl. mandulából kockát) Dolgozhatsz magadon vagy modellen, de mindenképpen szükség lesz legalább 3 lenőtt tölthető körömre, előnyt jelent a karvalyköröm! Ha modellen dolgozol, délre hívd. Eszközeidet, ecseteidet hozd magaddal, amennyiben már rendelkezel a megadott anyagokkal azokat is hozd el, de kipróbálásra a gyakorlás ideje alatt én is biztosítom neked az anyagokat. A helyszínen vásárlási lehetőség is adott, melyben szívesen segítek ha bármilyen kérdésed merülne fel.
Elsajátítható ismeretek


Elsajátítható ismeretek:
Karvaly és enyhén deformált körmök töltése, párhuzam és formakorrekciós megoldással a gyors és profi szalonmunkához Fusion gel-ekkel. Hogyan tudunk akár formát is változtatni újraépítés nélkül.
Pontos és gyors akár bőrfeltoló nélküli előkészítés csiszoló géppel. Csiszológép biztonságos, pontos használata. Fusion gel-ek használata, és más anyagokkal való kombinálásának szabályai. Festett felületű, francia, és babyboomer körmök töltése. Royal gel-ek használata felületi festésre.
 

 

 


Mit kell hozni a tanfolyamra?


Felhasznált anyagok:
Előkészítő folyadékok: Spray Prep, Savmentes Primer
Fusion gél Cover Pink, White.
Porcelán por: Ultra White (opcionális)
Fusion folyadék
Liquid (opcionális)
Royal gelek: R6, új vagy sláger színekből 2-3 árnyalat.
Cool top, Mattever
Cleanser pad
Eszközök :
Csiszologép, Nagy kugli csiszoló fej, Easy fill csiszoló fej, kis kugli, száraz manikűr fejek, bőrfeltoló-kaparó, fémspatula, reszelő xtreme kék (150), Xtreme Zöld (180), portalanító kefe, 2 Liquid tartó vagy üvegcse, ecsetek: 8-as porcelán ecset (egy a fusionhöz, egy a porcihoz), Royal gelek festéséhez aquarell ecset vagy Barbara II-es és/vagy Gelly ecset, 0-Short vagy 0-Mini.
 


Tanfolyamra javasolt anyagok listája:


Oktatás díja

9 990 Ft
(Felhívjuk figyelmedet, hogy áraink a képzés helyszínétől függően változhatnak.)

Oktatási helyszínek és időpontok


Budapest

Érdeklődés / jelentkezés:

Telefonon OKJ képzéseknél a 06 (30) 374 4184; +36 (1) 323 0258; Továbbképzéseknél a 06 (30) 826 0609; +36 (1)323-0258 számon,

Személyesen: Crystal Nails Kft. 1085 Budapest, József krt. 38. - Hétköznap 8:30-tól 17:00-ig


2019 augusztus


Új ! Korrekciós töltés Xtreme Fusion AcrylGel-lel

Képzés kezdete: 2019-08-27 - 09:00
Képző intézmény: Crystal Nails Kft
Képzés helyszíne: 1085 Budapest, József krt. 44. (bejárat a József utca felől)
Képzés díja: 9 990 Ft
Érdeklődöm