*}

Műkörmös képzések kezdőknek - Budapest

I. Modul - Manikűr és szakmai alapozó képzés

19.900 Ft
33 óra aktív tanulás!
10 10 4 8 1

Az első lépés a kézápoló és műkörömépítő szakma elsajátításában a biztos szakmai alapok megszerzése. A kéz bőrének és a körmöknek az alapos ismerete, valamint az elváltozásaiknak a felismerése. Az anyagok és technikák alkalmazási lehetőségeinek az elsajátítása és ezzel a szolgáltatás felelősségteljes elvégzéséhez szükséges elméleti-gyakorlati tudás megszerzése.

II. Modul – Normál és erősített géllakkozás

29.900 Ft
38 óra aktív tanulás!
5 20 1 10 2

Ha már biztos alapokkal rendelkezel a kéz- és körömápolásban, akkor tanuld meg, hogyan lehet szép és tartós körmöket készíteni az elképzelhető leggazdagabb színvilágokban, a legnépszerűbb technikával! Légy igényes, készíts változatos gyönyörű körmöket magadnak és barátnőidnek!

III. Modul – Műkörömépítés zselés technikával

44.900 Ft
72 óra aktív tanulás!
5 30 5 30 2

Ha már biztos alapokkal rendelkezel a kézápolásban és a géllakk technikákban, fejlődj és tanulj meg műkörmöt építeni zselés technikák alkalmazásával! Ez a képzés az alapoktól tanítja meg a műkörömépítést. Ajánljuk ezt a képzést a szakmába visszatérőknek, újrakezdőknek is, tudásuk és készségeik frissítésére, az új anyagok és technikák megtanulására.

IV. Modul – Műkörömépítés Acrylgel és porcelán technikákkal

44.900 Ft
68 óra aktív tanulás!
5 30 4 27 2

Az Acrylgel a legkönnyebben megtanulható műkörömépítési technika, amivel szép formákat és tartós műkörmöket tudsz építeni. Egyesíti magában a zselé és a porcelán anyagok összes előnyét, gyorsan lehet vele szép körmöket alkotni. A porcelán pedig egy igaz klasszikus alapanyag, ami további alapot ad kreativitásodnak. Koronázd meg velük tudásod és válj profivá a műkörömépítők között.

  • Online élő, elméleti oktatás
  • Szaktantermi gyakorlati képzés
  • Online tananyagok
  • Irányított otthoni gyakorlás
  • Online konzultáció

Több modul elvégzése esetén kedvezmény!

2 modul esetén 5.000 Ft értékű vásárlói kupon

3 modul esetén 10.000 Ft értékű vásárlói kupon

4 modul esetén 15.000 Ft kedvezmény
és ajándék Crystal Nails szakmai kézikönyv

Alapanyagokat, UV lámpát, asztali lámpát mi biztosítjuk!